Asset Publisher
ZAPRASZAMY NA WARSZTATY KULINARNE
Nadleśnictwo Browsk w Gruszkach pragnie serdecznie zaprosić na warsztaty kulinarne z przyrządzania dań z dziczyzny, w ramach akcji „Dobre z lasu”.
Warsztaty skierowane są do pracowników gastronomii oraz hoteli, znajdujących się na terenie Powiatu Hajnowskiego. Wydarzenie odbędzie się 05 września br. (poniedziałek), na miejscu ogniskowym „Pod dębami” w Świnorojach. Zaczynamy o 15:30.
Warsztaty, połączone z pokazem kulinarnym oraz degustacją przygotowanych dań, poprowadzi Jakub Wolski – uczestnik programu „Hell’s Kitchen” oraz pomysłodawca i główny kucharz „Dziki Food Truck” i „Soul Food Bistro”.
Data: 05.09.2022 r. (poniedziałek)
Start: godzina 15:30
Miejsce: Wiata ogniskowa w Świnorojach (dostępne miejsca parkingowe)
Cena: BEZPŁATNE
Zapisy: wyłącznie mailowe (imię, nazwisko oraz nazwa firmy) pod adresem marcin.kliszcz@bialystok.lasy.gov.pl do 31.08 br.
LICZBA MIEJSC OGRANICZONA!
Szczegóły oraz dodatkowe informacji dostępne są pod numerem 604 571 527 w godzinach pracy Nadleśnictwa.
Serdecznie zapraszamy!